Verano
Jasno
Stomfy

Roma

Weinor

Unilux

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Genzo is hiervoor niet aansprakelijk.
Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Genzo of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Genzo worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Genzo heeft geen zeggenschap over deze websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Genzo links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Genzo van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Genzo 2018.
Alle rechten voorbehouden.

Klik voor een vergroting.

  Genzo Zonwering
Ekkersrijt 4307 (De Sonse Poort)
5692 DJ Son
Tel.: 0499 460 000
Fax: 0499 460 004
Email: info@genzo.nl
Disclaimer